Vil du prøve en anderledes type garn – prøv alpaca Bouclé

Er du vil med uldgarn, og kan du godt lide den bløde følelse på huden og dens varme og behagelige egenskaber, vil du helt sikker også kunne lide garntypen alpaca Bouclé, som er en variant af den anerkendte garntype alpaca, som kommer fra alpacaerne, der lever i Andesbjergene.

Alpaca Bouclé er en utrolig blød og lækker type af uld, af den bedste kvalitet, du kan få. Alpaca Bouclé findes i 12 forskellige farver og altså ikke lige så mange nuancer som almindeligt garn findes i. Fordelen ved denne type af garn er dog at garnforbruget er lille i forhold til mange andre garner, så du kan strikke meget på et nøgle garn.

Det, der gør alpaca Bouclé garnet specielt fra andre typer af garn, er at fibrene indeholder helt små luftlommer, som gør garnet både let og smidigt at arbejde med. Desuden er garnet lavet af små løkker, som adskiller alpaca Bouclé fra andre typer af alpaca garn. Det gør at garnet ser krøllet ud, og det giver en fin og utrolig blød strik. Løkkerne er samlet med uld og nylon, hvilket gør garnet ekstra kraftigt og modstandsdygtigt.

Du kan købe dit alpaca Bouclé garn de steder, hvor du køber dit almindelige garn, som i garnforretninger eller hobbyforretninger. Et godt alternativ er at købe garnet på internettet, hvor du kan spare penge i forhold til butikkerne, og hvor der ofte er tilbud eller udsalg. Hvis du er i tvivl om, hvilket garn du skal vælge er det dog en god ide at gå i butikkerne, så du kan mærke kvaliteten på garnet, før du køber det. Køb dit alpaca garn i dag og begynd på dit nye strikkeprojekt, med det lækre og bløde garn.

Skriv et svar