Billigt fiskegrej til lystfiskeri

Når man skal starte ud som lystfisker, så skal man ud og have fat i noget fiskegrej. Man kan vælge at starte rigtigt billigt ud og finde sig noget brugt fiskegrej på nettet og man kan også kigge efter nyt fiskegrej i både de fysiske forretninger og i online fiskeshops.

Brugt fiskegrej.

Hvis man vælger at købe brugt fiskegrej, så skal man være opmærksom på, at der findes rigtig mange billige både fiskestænger og fiskehjul på markedet og derfor behøver et fiskehjul til 100 kr. ikke være en god handel. Hvis man kan købe et brugt Abu Garcia Ambassadeur hjul til 100 kr. så er det en god handel, hvis det ikke fejler noget, men hvis man finder et ukendt mærke til 100 kr. så kan det være, at det har kostet 100 kr. fra nyt af og så er det lige pludselig ikke nogen god handel mere – i hvert fald ikke for dig.

Nyt billig fiskeudstyr.

Hvis du har et par unger som skal med ud af fiske, så kan du få rigtigt meget billigt fiskegrej – specielt online. Der findes mange fiskeshops som har nogle rigtig gode startsæt til både børn og voksne, så du kan komme i gang med at fiske for under 300 kr. Mange startsæt koster omkring 200 – 300 kr. og så har man også lidt penge tilbage til at købe sig nogle blink, woblere eller måske noget powerbait. En anden fordel ved at købe sig et startsæt er, at oftest så er fiskehjulet allerede spolet op med fiskeline, så man kan bare tage sin stang og gå i gang med at fiske. Du kan læse mere om lystfiskeri og billigt fiske grej her.

Skriv et svar