Camelbak – Din nye væskekilde

Leder du efter en ny drikkedunk til dine mange cykelture?

Cykling er en fantastisk sport. Men som så mange andre sportsgrene, kræver cyklingen det rette udstyr. Dette kan gøre hele forskellen på din cykeltur. De rette bukser med en pude, tætsiddende bluse og cykelsko er alle en del af det udstyr.

En anden del af godt cykeludstyr er væske. Eller retter: beholdere til væske. Vand og andre former for væske er super vigtige for cykelsporten. Det er derfor en god idé at have en drikkedunk. En god drikkedunk kan du åbne med munden, så du kan køre og drikke på samme tid. Skal du på en længere tur, kan det godt være en drikkedunk ikke er nok. Har du brug for mere vand, men ikke vil have flere flasker med, kan du bruge en rygsæk. Mærker som fx Camelbak laver drikkerygsække, så du kan drikke mens du er på farten. En Camelbak MBT har, udover en vandblære, også plads til andre småting, som fx noget energi hvis du har brug for dette.

Ud over at cykelrygsækken er praktisk til vand, er den også behagelig at have på. Skulderstropperne, stroppen over brystet og over hofterne er alle med til, at rygsækken sidder godt på ryggen. Derudover er der et kraftigt rygpanel, der gør at tasken holdes stabil på ryggen. Synes du den er dyr? Find den på tilbud. Den er ikke kun populær hos cykelryttere, men findes også hos vandrer, spejdere, skiløbere m.f.

Køb dit Camelbak udstyr her.

Skriv et svar