Festen kan gå ud på rigtig meget

Temafester bliver i Danmark stadig mere og mere populære og mange planlægger dem langt tid i forvejen. Det er sådan med den type fester, at uden en ordentlig planlægning inden, vil det tit blive en stor fuser og næsten ingen deltager. Dem som så endelig deltager har næsten ikke gjort noget ud af deres temafest kostumer og er heller ikke i humør til sådan en slags fest. Pointen med temafest, er man vælger et bestemt tema som alle tager tøj på efter.

Et tema kunne være jul, hvis det holdes op til jul, hvilket en del temafester gør og mange går på nettet og køber billige kostumer på denne webshop for ikke at glemme at de selv laver nogle af dem selv. De hjemmelavet plejer at være det allermest festlige og der gøres temmelig meget ud af det, som man ellers ikke gør normalt til fester. Skal en temafest virkelig være en succes, kan man ikke nøjes med at være et par stykker, men helst mindst 20 til 25 stykker. Eller er det ikke meget ved det og festen bliver hurtig meget kedelig.

Man vil helst undgå at gæsterne går hjem for hurtigt, for de skal blive der så længe som mulig. En oplagt mulighed er at kombinere temafest med temafest kostumer og en lækker middag. Ikke bare pizza, men noget mere fint i form af en lækker steg og kartofler, med en god sauce til. Lige det, kan være det som sætter prikken over i´et og med til at man husker lige den fest mange år efter. Gider man ikke selv lave det tøj man skal have på, er det ganske udmærket at man køber billige kostumer og tager på. Bare man har et på, så er det lige meget hvilket det er man har.

Skriv et svar