Interessante facts om iPhone 5s

Der er en god grund til at iPhonen er verdens bedst sælgende telefon. På trods af den heftige pris, når man køber den uden binding, og endda selvom den bliver købt med abonnementsbinding, er der stadig mange der vil købe en iPhone, simpelthen for den er enkel at bruge, den er fancy og smukt udført og også fordi du får alt hvad du har brug for med hensyn til apps i Apples egen AppStore.

iPhone 5s er den seneste udgave af iPhonen og den har allerede solgt rekordmange enheder verden rundt. Men der er mere til iPhonen end man kan se ved første øjekast. Læs videre her om nogle interessante facts om verdens bedst sælgende telefon.

Apples iPhone 5s er uden noge tvivl den mest poplære telefon, men hvordan holder Apple trit med den store efterspørgsel? Foxconn i Kina er firmaet der masseproducerer iPhones for Apple. For at kunne blive med at møde den kæmpe efterspørgsel er der her hele 300.000 arbejdere der står ved 100 samlebånd for at producere mere end 500.000 iPhones om dagen.

Før iPhonen blev til det den er i dag, levede den under kodenavnet ”Purple” (lilla på engelsk) og det siges at der kun var 30 mennesker der kendte til udviklingen af telefonen, hvilket efter sigende skulle have kostet mere end 150 millioner dollars.

Det menes at prototypen af iPhonen stammer helt tilbage fra 1983. Det er åbenlyst at den ikke så lige sådan ud dengang, men det står klart at telefonens historie strækker sig årtier tilbage i tiden. iPhone 5s er i dag en af verdens mest avancerede mobiltelefoner. iPhonen kan det samme som mange computere.

iPhone 5s har også en tvillingetelefon kendt som iPhone 5c. iPhone 5c har stadig mange af de samme festures som set i 5s-modellerne, men er prissat noget lavere i mellemmarkedet stedet. Mange siger at iPhone 5c er en iPhone 5s i en anden skal. Den mest iøjnefaldende ting med 5c er at den fås i en lang række farver, hvilket gør den perfekt til teenagere eller folk, der kan lide at skille sig ud fra mængden.

Når det kommer til priser, så er en priserne på iPhone 5s for det meste meget høje, det har vi forstået, men hvis du virkelig gerne vil have en iPhone er den nemmeste måde at opnå dette uden at skulle betale en stort beløb på én gang, at købe den med et abonnement. Lav en prissammenligning online og se hvilket mobilselskab der tilbyder den beste deal. Hvis du ønsker en billigere iPhone 5s pris, kan du også overveje at købe den brugt.

Skriv et svar