Skal virksomheden have nye kontormøbler?

… derfor er brugte kontormøbler den ideelle løsning.

Hvis en virksomhed skal investere i nye kontormøbler, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Men frygt ej: der er naturligvis et alternativ – brugte kontormøbler!

Brugte kontormøbler er ikke bare billigere. Det er også langt bedre for miljøet.

Her til start er det værd at påpege, at brugte kontormøbler ikke behøver at være nedslidte eller gammeldags. Tvært i mod. Mange af de brugte kontormøbler som mange af virksomhederne får ind, som skal sælge kontormøblerne videre, er at rigtig god kvalitet og moderne.

Der findes virksomheder som f.eks. 3R Kontor, som opkøber virksomhedsdomiciler. Disse virksomhedsdomiciler indeholder ofte hundredevis af ens møbler – hvorfor 3R Kontor kan købe disse billigt – og sælge dem videre, til fordelagtige priser. Faktisk er det ikke unormalt at spare hele 60-70% på et brugt kontormøbel – også selvom, at kvaliteten stadig er i top! 3R Kontor gør sig meget i at skåne vores miljø. Blandt andet står navnet ’’3R’’ for ’’Re-use’’, ’’Reduce’’, og ’’Recycle’’.

Der er naturligvis økonomiske aspekter indblandet, ift. at vælge brugte kontormøbler. Men miljøet: det skal du også tænke meget på! Hvis blot en lille del af Danmarks virksomheder valgte, at købe brugte kontormøbler, vil vi alene i Danmark, kunne spare mange tons CO2.
Signalværdi – dét er også værd at tage med!

Virksomheder går i dag, meget op i at have en god social profil – en god (og gerne grøn), CSR-profil (corporate social responsibility). Hvis din virksomhed udelukkende har brugte kontormøbler (som sagtens kan se super fede ud!), så er det oplagt, at bruge i virksomhedens CSR profil. Det er generelt set et godt signal at sende.
Virksomheden sparer penge. Virksomheden sparer vores jordklode, for en masse CO2 udledning. Og virksomheden sender et godt signal til omverdenen. Dét må da være en win-win situation for alle – sælgeren, virksomheden, jordkloden og kunderne! J