3 grunde: derfor skal du investerer i SEO

SEO er ikke en ny disciplin, men er derimod en meget gammel disciplin. Denne gamle disciplin, har ændret sig med årene, og i dag er det slet ikke så nemt, at få de gode placeringer i Google. Så, lad os lige tage den fra starten af. Hvad er SEO egentligt?

SEO er noget der kan udføres, hvis du vil højere op i Google, på nogle bestemte søgeord.

I ‘gamle dage’, kunne man nemt komme op i Googles organiske søgeresultater, blot hvis man have et par links eller tre til sin hjemmeside. Og hvis det ikke var nok med et par links, så kunne man bare lave nogle flere links, og så ville man et par uger efter, have de rigtig gode placeringer. Sådan er det slet ikke i dag. Google er blevet meget klogere siden da. Google er en virksomhed, som skal vise de bedste resultater til sine brugere – altså dig. Hvis Google gør sådan at den hjemmeside med det bedste indhold, ligger øverst i søgeresultaterne, fremkommer de bedste og mest relevante resultater.

Og det har Google nemlig gjort.

Læs mere om SEO – SEO Bureau I Randers.

I dag handler det i høj grad om at producere godt indhold til sin hjemmeside, i stedet for at skaffe links til sin hjemmeside. Ja, links har en del at sige i dag, men langt fra så meget som før i tiden. Godt indhold, en pæn hjemmeside og en hurtig hjemmeside, kan løfte dig til tops i Google – I hvert fald en stor del af vejen.

Derfor kommer der nu tre gode grunde til, at du skal investere i SEO.

  1. Det er en langsigtet og ofte meget sikker investering.
  2. Når du har dine placeringer i Google, vil du ofte beholde dem. Og så er det gratis besøgende, i modsætning til fx Facebook annoncering, eller Google Adwords.
  3. Du kan selv lære at lave SEO. Det tager tid at lære, men du kan sagtens selv lære det. For i sidste ende, handler det i høj grad om godt indhold. Kan du lave det gode indhold, så har du gode odds.

Skriv et svar