Er det svært at flyve en drone?

En drone er først og fremmest en flyvende genstand der mest af alt minder om noget fra en alien film. Den har fire propeller og er en ægte drengerøvs bedste legetøj. En drone kan typisk flyve 300+ meter op i luften og er indbygget med et videokamera. Du kan altså optage alle dine oplevelser med din drone. Det kan give nogle vanvittige optagelser, som du kan vise til dine venner og blære dig med. Det er dog ikke helt ufarligt at flyve en drone og man skal derfor øve sig en helt del inden man kan beherske den. Det kan derfor ofte være en fordel at tage et begynderkursus, selvom det umiddelbart kan virke dyrt. Dog skal du tænke på at hvis du ikke tager et kursus, så er der stor chance for at du ødelægger din drone til flere tusinde kroner.

Hvad lærer man på sådan et kursus?

Et begynderkursus er et ret omfattende kursus hvor du vil lære alle de basale ting. Det indebærer bl.a. en forklaring af hvordan dronen virker og hvordan man styrer den. Det er ret essentielt og især når du nu har givet så mange penge for dit legetøj. Udover det så får du også et kursus i vedligeholdelse af din drone, samt hele teknikken omkring flyvning af en drone.

Sådan et begynderkursus til drone flyvning vil oftest kun tage en dag. Det vil oftest være opdelt i både en teoretisk del, samt en praktisk del. Du vil altså få den fornødne viden om en drone inden du går i gang med selve flyvningen. Når den teoretiske del er på plads, så vil du oftest få 2 timer med læreren hvor du flyver. Her vil du kunne prøve den teoretiske del af en praksis.

Læs mere om priser på droner her

Skriv et svar