Bekostelige fejl du kan undgå hvis du har en boligadvokat med på råd

At købe eller sælge hus er en stor investering. Pengebeløbene er store og det gør at fejl, der synes små og ubetydelige, kan komme til at koste dig dyrt. Lige fra markedsføringen af din bolig, til prissætning og juridiske hæftesager kan få stor betydning for dig og dit køb/salg.

Ekstra udgifter før

Hvis du har besluttet at sælge din bolig selv er det vigtigt at annoncen bliver tiltrækkende at se på samt at der er nogen som ser den. Det behøver ikke være en professionel fotograf der tager billederne eller en skribent der laver teksten men det er vigtigt at du ved hvad du gør hvis du selv giver dig i kast med det. Du skal kunne sætte dig i en købers sted og finde ud af hvilke oplysninger om huset de har brug for, både af nødvendighed men også de oplysninger der får dem til at rejse sig fra sofaen og komme afsted til en fremvisning. En del af tiltrækningen eller afskrækningen ligger i salgsprisen. Det er ærgerligt at sætte prisen for lavt og gå glip af en sum penge som man kunne have tjent, men det er lige så ærgerligt at fastsætte en pris der er for høj til at din bolig overhovedet kommer i søgelyset.
Når annoncen er lavet er næste udfordring at gøre den synlig for boligsøgende. Det kan være dyrt at få den trykt i blade eller aviser, så det er en god ide at tænke i alternative platforme.

Der findes mange af sider om boligadvokater. Bare søg på Google. Hvis du f.eks. er fra Odense, kan du jo f.eks. søge på billige boligadvokater i odense.

Ekstra udgifter efter

Omkostningen der kan lige efter et køb eller salg kan være fejl ved boligen der ikke kunne ses i en tilstandsrapport. Forurening af jorden, konstruktionsfejl, fejl i rørlægning m.m. Det kan være dyrt for dig som køber hvis ikke du er dækket ordentligt ind af en ejerskifteforsikring eller hvis du ikke har været opmærksomme på nogle ansvarsfraskrivelser som sælger har skrevet ind i købsaftalen. Som sælger kan det derimod blive en dyr affære hvis ikke du har været opmærksom på at dokumenterne der er underskrevet skaber gode vilkår for dig, så du ikke kan blive pålagt at erstatte noget du ikke har været herre over.

Alle disse udfordringer kan være en stor bekymring i forbindelse med handlen. Det er her en boligadvokat kan komme ind i billedet. Han vil kunne hjælpe dig med alle disse ting således at du er juridisk og økonomisk sikret mod det der kan forekomme.