Hvad er et webhotel, og hvad kan gøre, at et webhotel er smart?

Hvis man ganske kort og godt skal give en forklaring på, hvad et webhotel er, så er det der, hvor du har alt data der findes omkring din hjemmeside liggende. Der vil på dit webhotel være alt data, som vedrører din hjemmeside. Grunden til at man skal have sin data liggende på en server er for, at der er andre mennesker, som er i stand til at se ens hjemmeside. Hvis du ikke har et webhotel til din hjemmeside, så vil andre mennesker ikke være i stand til at finde din hjemmeside. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at få et webhotel, så din hjemmeside kan blive synlig for andre.

Et smart webhotel kendetegnes ved, at det er fleksibelt, og at der er masser af fordele. Der er flere ting, som kan gøre, at et webhotel er smart. Det er blandt andet vigtigt, at du har mulighed for at koble flere forskellige domæner til dit webhotel, hvis du har mere end et domæne. Der er også andre ting, som kan gøre din webhotelsløsning smart. Det er blandt andet altid et godt kvalitetsstempel, hvis du kan få et webhotel, hvor du kan få gratis support både pr mail og via. telefon. Dette sikrer dig, at du kan altid kan få hjælp af en supportmedarbejder, hvis der skulle opstå nogle tekniske komplikationer, eller hvis du har nogle spørgsmål i forhold til dit abonnement eller lignende. Det kan i mange tilfælde være rigtig godt at have nogle dygtige supportmedarbejdere på hånden, som kan hjælpe en, hvis der skulle være nogle problemer.

Få en e-mailadresse med dit eget domæne når du køber et webhotel hos din udbyder

Når du køber et webhotel hos en udbyder, så er der samtidig mulighed for, at du kan få din egen mailboks med din egen mail. Du kan kalde din e-mailadresse det samme som dit domænenavn. Hvis du ønsker dette, så skal du huske på, at det også vil kræve noget serverplads, hvis du skal have nogle mails til at ligge i din indbakke. Sørg derfor både for at købe plads til, at du kan have mails samtidig med, at du har serverplads nok, når du skal erhverve dig et webhotel.

Hvilke ting bør jeg hovedsageligt være opmærksom på, når jeg skal købe et webhotel hos en udbyder?

Du skal uden tvivl kigger efter nogle af de vigtigste elementer, som et godt webhotel skal have. Et godt webhotel skal altid have godt med serverplads, så du er dækket rigeligt ind, hvad det angår. Derudover skal du også sørge for, at du har et webhotel, hvor der er mulighed for at få op til flere forskellige domæner på det samme webhotel, hvis du har behov for det. Kig desuden også efter hvor meget plads, du kan få på mailboks. Derudover skal du generelt set kigge på serviceniveauet – altså om der er en supportafdeling, som du kan kontakte, hvis der skulle være nogle problemer. Når du har disse grundelementer på plads, så har du de vigtigste ting i forhold til dit webhotel på plads.

Er det dyrt for mig at købe et smart webhotel, som giver mange gode funktioner og muligheder?

Det korte svar er, at der både findes billige og dyre løsninger. Det er ikke altid, at man får det samme, når man køber et webhotel hos en udbyder, og derfor kan det også godt være svært at sammenligne to forskellige webhoteller fra to forskellige udbydere. Hvis du gere vil have et godt webhotel, som samtidig kan fås til en god pris, så kan du med fordel sørge for at tage et kig på, hvad du får for de penge, som du giver udbyderen for dit webhotel. Det vil meget sjældent være sådan, at der er to forskellige webhoteller, som er helt ens.

Der vil meget ofte være forskelligt indhold i det webhotel, som man kan købe hos en udbyder. Webhoteller kan differentiere sig fra hinanden på flere forskellige måder. Man ser efter hånden ofte, at der findes webhoteller, som sælger deres serverplads for en ekstremt lav pris pr måned. Når de gør det, så skal man samtidig huske på, hvor meget plads man får for sine penge. Det er sjældent, at man vil få særlig meget plads, hvis ikke man betaler for det, så af og til kan det sagtens være en løsning som måske ikke er den billigste, der er den bedste løsning for netop dig og den hjemmeside, som du skal have lavet.

Skriv et svar