Få en hjemmeside til familien

Der findes et væld af online medier, hvor private og virksomheder har mulighed for at dele deres oplevelser, erindringer, erfaringer og generelt blot hvad de end har på hjertet. I løbet af det seneste stykke tid har det føltes som om, at blogmediet har været et døende medie, men hvis man skraber lidt i overfladen, så finder man hurtigt ud af, at flere og flere private begynder at etablere hjemmesider, hvor de kan dele ud af deres liv, så deres venner og familiemedlemmer kan følge med. Mange får dem blot lavet, så de kan dele ud fra deres dagligdag, mens mange andre hjemmesider til private er etableret med det formål at kunne dele én bestemt begivenhed, der eksempelvis kunne være en langvarig rejse eller lignende.

Familier laver hjemmesider i stor stil
Der er rigtig mange danske familier, der vælger at etablere en hjemmeside i fællesskab, så de kan dele ud af deres liv og fortælle om, hvad der sker. Et eksempel kunne være, at en kernedansk familie har valgt at oprette en hjemmeside gennem en af de utallige tjenester på nettet, hvor man oprette en gratis hjemmeside, men dog ikke have sit eget domæne. Når de først har lavet hjemmesiden, hvilket oftest gøres ved hjælp af eksisterende skabeloner, der stilles til rådighed af den respektive tjeneste, så begynder de herefter at tilføje billeder, videoer og tekst på livet løs, så det bliver spændende for deres venner og familiemedlemmer at følge med.

Eksempelvis kan en sådan hjemmeside benyttes, når de gerne vil dele deres mange interessante billeder og videoer fra ferien, men ikke rigtigt har overskud til at skulle brænde en masse CD’er og herefter sende dem rundt til alle deres venner og familiemedlemmer, der har bedt om at få lov til at se disse billeder og videoer. På denne måde er det meget nemmere for dem blot at dele dem på hjemmesiden og herefter sende et link til dem, der har bedt om det – enten gennem Facebook, mail eller noget helt tredje. Det sparer en masse tid og det er en lang smartere løsning – og dertil fungerer det også som en form for sikkerhedskopi af familiens billeder og videoer, da de befinder sig på både deres harddisk såvel som på deres hjemmeside. Hvis deres computer eller blot harddisk brænder sammen, så kan de blot hente billederne ned fra hjemmesiden, når de har investeret i en ny PC eller en ny harddisk.

Læs mere på www.private-hjemmesider.dk om hvordan du får din egen hjemmeside til din familie.

Skriv et svar