Optag video og billeder fra foroven

Hvis man investerer i en drone med kamera, så investerer man også i en ny og spændende hobby, hvor man kan tage de flotteste og vildeste billeder fra luften og ikke mindst optage video i HD-kvalitet fra foroven.

En drone er et fjernstyret fartøj – en slags helikopter, men med 4-8 propeller – man via en fjernstyringsenhed kan styre fra jorden. Dronen kan flyve 100-200 meter op i luften og man kan dermed få nogle lækre billeder og filmoptagelser af sit hus eller ethvert andet sted eller begivenhed man ønsker. Kun fantasien sætter grænserne for hvad man kan gøre med en fjernstyret drone med kamera.

Hvis man læser på hjemmesiden www.dronergear.dk, kan man blive meget klogere på droner generelt, på de forskellige modeller der er til salg på det danske marked og man kan også læse om mulighederne for at få eller samle en drone med kamera. Man kan enten købe en drone med indbygget kamera, eller man kan købe en drone uden kamera, men med mulighed for selv at montere et kamera efter eget valg. Hvis vi først kigger på de droner med indbygget kamera, så gælder den samme regel som med så meget andet her i livet: man får det man betaler for. Køber man et billig drone, får man også et billigt kamera, hvor kvaliteten måske ikke er så høj, men investerer man lidt flere penge, kan man købe en drone med kamera i højere kvalitet. Sådan er det.

Dem, der vil noget seriøst med drone med kamera går ofte den anden vej: Køber en drone uden kamera. Det kan for eksempel være én af de populære DJI Phantom-droner. Så kan man nemlig købe et rigtig godt action-kamera – her vil valget ofte falde på et af de fantastiske GoPro-kameraer – og selv montere det på dronen. Med kombinationen af en DJI Phantom og et GoPro så er man ejer af et meget potent stykke kamera-legetøj. Ja, faktisk også et værktøj, da det ikke kun er til leg man kan bruge sin drone med kamera, men også til mere eller mindre professionelle foto- og videooptagelser fra luften.

Hvis man kigger på videoer af droner som DJI Phantom, så kan man se hvor vilde og fantastisk flotte videooptagelser man kan lave med sådan en drone. Især hvis man får fat i en model, hvor kameraet kan tilte, kan man lave de sejeste film fra luften. Det er ikke kun optagelser af stillestående objekter som f.eks. ens hus, der er interessante at filme med en drone, prøv at tænke videre og forestil dig f.eks. at filme objekter i bevægelse. Et cykelløb, biler og meget andet. Husk blot at følge reglerne for flyvning med droner, så ingen kommer til skade i forbindelse med bruge af din drone med kamera.

Skriv et svar