Find den bedste rygestop metode

Rigtig mange rygere har forsøgt sig med en kold tyrker, og sætter alene deres lid til deres egen motivation og viljestyrke. Men selvom en kold tyrker ikke koster noget, skal du være opmærksom på at mindre end 5% som holder rygestoppet.

Hvis du i stedet laver en løbende nedtrapning sammen med en nikotinerstatning, vil du opnå langt bedre chancer for succes med dit rygestop. Hvis ikke du vil bruge et nikotin supplement, så reducer antallet af cigeretter med 10-20% hver uge. Så vil du relativt hurtigt komme ned på et antal hvor det er nemt helt at stoppe.

Vil du hurtigere igennem dit rygestop, så kan du skære halvdelen af dit forbrug ned hver dag. Her skal du dog overveje over en nikotin erstatning, eller bruge som f.eks. en inhalator eller måske en el cigaret. Disse er fordelagtige fordi de bytte rygningen ud med en anden aktivitet, som et nikotinplaster f.eks. ikke gør.

Alternative behandlinger som hypnose er blevet en anerkendt rygestop metode. Det er en effektiv behandling, fordi behandleren påvirke underbevidstheden. Her kan behandleren omprogrammere rygevanen og erstatte den med noget bedre. Derfor kan de fleste holde op med at ryge allerede efter een hypnose behandling. Men det virker kun hvis du i forvejen er motiveret. En hypnose behandling har også andre fordele. Efter behandlingen er du nemlig fri for at bruge nikotinerstatning som plastre, tyggegummi eller andet. Der er nemlig en risiko for at blive afhængig af nikotin erstatningen – og så er du jo i princippet lige vidt, selvom du selvfølgelig slipper for de mange gift stoffer der er i cigaretter.

Der er rigtig mange andre rygestop metoder og det er vidt forskelligt fra person til person hvilken metode der er bedst. På rygestop-hvordan.dk kan du finde netop den metode du vil få succes med.

Skriv et svar