Skal du bruge mobilt internet til din ferie?

Sommerferien nærmer sig, og dermed skal de fleste danskere på ferie. Ofte går ferien ikke udenfor Danmarks grænser, da det bliver mere og mere populært at holde ferie i Danmark. Hvis du skal holde ferie i Danmark, og meget gerne vil have en Internet forbindelse i din ferie, så vil vi her bringe dig en guide til mobilt bredbånd og en oversigt over hvilke selskaber som kunne være relevante at benytte sig af.

En jungle af mobilt bredbånd selskaber

For den almindelige forbruger kan det være ret så svært at få et overblik over hvilke selskaber der findes i Danmark og hvilke som er værd at satse på. Jeg vil her prøve at guide dig til det bedst mulige valg.

Der findes 4 selskaber i Danmark som har retten til at drive 3G netværk, disse selskaber er TDC, Telenor, Telia og 3. Selskaberne videresælger licenser til deres netværk til mindre teleselskaber, som f.eks. Callme, Telmore, Onfone, OiSTER, mfl.

Skal du have den bedst mulige forbindelse, så er det mit råd at du kigger på et selskab som benytter sig af enten TDC´s netværk, eller 3´s netværk.

Følgende selskaber benytter sig af TDC´s netværk: Telmore, Onfone, M1, Fullrate. Hos 3 har man kun et andet selskab på sit netværk, og det er OiSTER (som 3 selv ejer). Mit råd er som sagt at du kigger på disse teleselskaber, og finder det selskab som passer bedst til dine behov. Altså hvor meget henter du om måneden? Hvad vil du betale? Hvor hurtigt skal dit net være? Må der være 6 måneders binding? Alle disse ting varierer fra selskab til selskab, og det gælder dermed om at kigge nærmere på dem allesammen, og derefter gøre dit valg.

Du kan se anmeldelser af de forskellige forbindelser, hos mobiltbredbandguide.dk

Skriv et svar