Herre jakker online

Har man ikke tid til at tage en tur ned på det nærmeste strøg og shoppe sin herre jakke, skal man ikke fortvivle. Det er nemt og bekvemt at købe sin jakke online, og udbuddet er tilmed meget større på internettet end i de fysiske butikker landet over. Ved at shoppe online har du desuden mulighed for at shoppe verden over ved blot få klik. Dog skal man være opmærksom på at der højest sandsynligt vil blive pålagt en toldafgift hvis man handler uden for EU’s grænser.

Det følgende er et uddrag og referer til denne side.

Mange kan have tendens til at fravælge online shopping fordi de tror at det er dyre at shoppe online, og pga. risikoen for et fejlkøb da man ikke kan prøve varen inden man køber. Dog er diverse webshops begyndt at uddele rabat og værdikoder, som gør at man kan spare penge ved at handle online. Desuden er stort set alle webshops udstyret med forskellige størrelsesguides, der meget præcist kan guide dig til den rigtige størrelse.

Smart Guy og Smart Men

Ønsker du en smart herre jakke, eller andet herre tøj kan det anbefales at klikke forbi Smart Guy eller Smartmen.dk. Disse to webshops er en del af i alt fem webshops af samme koncept, men med forskellige målgrupper. De resterende tre webshops er Smartsport, Smartgirl og Smartkids.

Disse webshops er nordens største modewebsite, med mere end 300 forskellige mærker og over 60.000 forskellige modevarer. Smart Guy og Smart Men forhandler alt fra budgetvenlige highstreet mærker til eksklusive mærker som Emporio Armani og Calvin Klein. Smart Guy og Smart Men er målrettet henholdsvis unge drenge og voksne mænd.

Smart konceptet blev etableret i år 2000, og agerer kun online. Det betyder at omkostninger til en fysisk butik og manuel ekspedition er skåret væk, og dette giver en besparelse som kommer kunderne på siden til gode.

Skriv et svar