God og sikker Yepp cykelstol

Leder du efter en god komfortabel og sikker cykelstol til dit barn? Så skulle du prøve, at klikke dig ind på www.cykelpartner.dk, som har et stort udvalg af de bedste cykelstole i klassen. Her er der fokus på både bedste sikkerhed, lækkert design, god kvalitet og ikke mindst rigtig gode priser.

Flere og flere benytter sig af de smarte cykelstole, men når der findes så mange modeller og typer, kan det være svært at beslutte sig. Hvis du går efter den bedste og mest sikre cykelstol til prisen, er en Yepp cykelstol hver at investere i! Denne stol har vundet mange testpriser – blandt andet ”TÆNK bedst i test” og de meget strenge europæiske sikkerhedstests. Prøv en Yepp Maxi, som sættes bag på cyklen, og passer til de fleste voksen cykler. Det er for eksempel lige meget om din cykel har bagagebærer eller ej – denne type cykelstol passer både til med og uden bagagebærer.

Den meget sikre cykelstol er udstyret med 5 punkts sikkerhedssele, så dit barn sidder godt fast under turen. Derudover er der fodstøtter, som nemt kan justeres efter dit barns fod. Bagerst på cykelstolen er der gode og synlige reflekser, som sikrer, at I bliver set i trafikken hvad enten det er tidligt morgen eller hen på aftenen. Denne stol passer til børn op til 6 år, og med en maksimum vægt på omkring 22 kg.

Yepp cykelstolen kan også fås i en smart lille Front udgave, som dog har en maksimum vægt på 15 kg. Denne model har samme egenskaber, og har tilmed også en ekstra støttebøjle foran sædet. Front modellen fås til 749,00,-, mens maxi modellen koster 949,00,-.

Skriv et svar