Skønhedsbehandling med fisk

Tag en pause fra hverdagens stress og jag, og få en lækker og afslappende behandling med et bassin fyldt med små doktorfisk, der nænsomt renser huden på dine fødder. Under behandlingen kan du eventuelt bruge tiden på en kop kaffe, slappe af med et godt magasin eller bare nyde behandlingen.

De velkendte doktorfisk er det populære navn for en bestemt fiskeart, nemlig Garra Rufa, som stammer fra karpefamilien. Denne type fisk lever af døde hudceller, og bruges derfor i fiskespa behandlinger, hvor dine fødder kan blive renset godt og grundigt af de små fisk. Fiskene har ingen tænder, men bruger derimod en sugeevne med deres sugekop formede mund. På denne måde kan de altså suge de døde hudceller væk, samt den hårde hud der eventuelt kunne være på dine fødder. Dette gøres helt uden, at de nye hudceller skades. Det er derudover vigtigt at understrege, at alle fiskene er i deres rette element, og at de lever i bedste velgående i bassinerne. På denne måde kan du bløde og behandlede fødder, alt imens fiskene bliver fodret.

Den specielle fiskeart Garra Rufa lever oprindeligt i de varmeste kilder i den lille by Kangal i Tyrkiet. Det er en luksuspræget og behagelig form for fodbehandling med fisk, som er blevet en mere og mere udbredt form for skønhedsbehandling. De kendte og populære doktorfisk bruges over hele verden, og har især været populære i Dubai, England, Thailand, samt det græske og spanske øhav.

Med andre ord får du en behandling, som garanterer silkebløde fødder og helt ren hud – helt uden brug af hårde file og andre redskaber, som kan være skadelige for din hud.

Skriv et svar