Skovby møbler – når du vil have kvalitet

Skovby møbler er en dansk møbel fabrik, som producerer kvalitets møbler til Danmark og udlandet. De har stor succes med deres konservative design, hvor kvaliteten og funktionaliteten er i fokus.

En storsælger i udlandet….

Skovby sælger møbler til hele verden, lige fra til Asien, Sydamerika til Mellemøsten. Faktisk afsættes mere end 70 procent af alle deres produkter i udlandet.

Salget i Danmark og filosofien….

I Danmark er der også mange som elsker mærket, og det er et møbelmærke som oplever stor fremgang. Det gode ved Skovby er at de fokusere på det gode håndværk – hvilket de har gjort siden virksomheden startede i 1933. I starten var Skovby en lille produktionsvirksomhed, som lavede bestillingsarbejde, men siden udviklede de sig til den store produktions virksomhed som de er i dag. Faktisk har de 3 fabrikker tilknyttet virksomheden, og de ligger allesammen tæt på hinanden. Skovby´s filosofi er “møbler skabt til mennesker – af mennesker”. Virksomheden har også stor fokus på at deres arbejdsmiljø skal være godt – altså der fokuseres på bæredygtighed, rigtige materialer og et godt arbejdsmiljø.

Arkitekten bag…..

Skovby har arkitekten Per Håndsbæk tilkyttet, hvilket han har været siden 1987. Han er med til at designe deres møbler, og har haft stor succes med innovative løsninger, som f.eks. metoder til at skjule ekstra bordplader. Skovby har deres egen designstil – Den er simpel og unik. Stilen er stilet, uden at designet bliver helt vildt grænseoverskridende. Det er møbler som passer rigtig fint ind i de forskellige stilarter der er i de danske hjem.

Skovby stammer som sagt fra 1933, og i dag er firmaet stadig familieejet. I dag er det 3 generation af møbelsnedkere som styre firmaet. Firmaets succes er et godt bevis på, at hvis man fokusere på håndvæk kombineret med familieværdier, så kan man sagtens have succes!

Vil du gerne læse mere om Skovby Møbler, så findes der en god artikel her: 

Skovby møbler – En dansk virksomhed med succes

Skriv et svar