Giv din damecykel dit eget præg

Pynt til damecykler

Mange kan få rigtig mange flotte cykelkurve og pynt til sin damecykel online. Der findes et have af fede og flotte cykelkurve til både damecykler og til pigecykler og de koster næsten ingen penge. Man kan få dem i masser af forskellige typer og af meget forskellige materialer. Hvis man gerne vil have en meget feminin kurv til sin damecykel, så er det måske en pilefletskurv, som man skal have fat i. Men hvis man mere er til en solid stor kurv, så man let kan have sine varer med hjem på damecyklen, så bør man nok nærmere overveje en cykelkurv af metal. Og bor man i et større boligområde, hvor der er meget tyveri, så kan man overveje at købe en kurv eller boks med lås på eller en af de smarte klikfix cykelkurve, som let kan klikkes af og tages med ind. Man kan få rigtig meget forskelligt pynt til damecyklen, både i form af flotte klistermærker, reflekser, styrbånd, blomterranker, løse blomster og mange andre flotte ting.

Blomster til cykelkurven på damecyklen.

Hvis man godt kan lide at pynte, så er det blevet vildt moderne at montere en blomsterkrans på sin cykelkurv, så ens damecykel virkelig udstråler femininitet. Disse blomsterranker koster ikke alverden og er lavet af plastik, så de kan holde til at være ude i alt slags vejr – hvilket nok er en stor fordel i vores dejlige men af og til ret kolde og våde lille land.

Man kan også få løse blomster til damecyklen, så man bedre kan lave sit individuelle præg eller lave ekstra pynt sammen med en blomsterkrans.

Pynt til børnecykler.

Hvis man har børn og gerne vil pynte deres børnecykler, så kan man finde mange slags pynt til både drenge og piger. Til pigecykler kan man fx få pynt til håndtagene, så det rigtig kan blive en prinsessecykel… og til drengene kan man få raslere, som er små kugler, der sættes på egerne og som bevæger sig og laver lidt lyd, når man kører på cyklen. Du kan se rigtigt meget forskelligt udstyr til damecykler her.

Skriv et svar