Romaskinen – en effektiv træningspartner

Alle sommerens sportsbegivenheder er over os! Nu er det OL! Og selv om det ikke handler om at komme i olympisk form, så ved vi alle godt, at det er en god idé at motionere.

Motion er en investering i dig selv, i dit helbred og i den fremtid. Problemet er, at det kan være svært at nå at komme af sted til fitnesstimen, til den ugentlige håndboldtræning (der bare passer SÅ dårligt med ungernes spisetider) eller hvad du nu har kastet dig over af sport. Problemet er det med at komme ud af huset. Når du kommer hjem er dagens arbejde, så er der indkøb, madlavning, lektier mv. Ja er er uendelige undskyldninger for ikke at få dyrket den energigivende motion, som du godt ved, at din krop har brug for. Måske føler du simpelthen bare, at du er for træt og sofaen kalder …

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Hvad du, hvad man kalder det? Det kaldes et skråplan! Du er ganske enkelt ved at køre din krop og dit helbred ud på et sidespor!

Hvis du virkelig ikke har mulighed for at komme ud af døren for at få motion, så er den geniale og enkle løsning at invitere din motion inden for i dit hjem. Vælg for eksempel en romaskine. Det er en super effektiv træningspartner, der på kort tid træner hele din krop. Dine muskler og led bliver styrkede og din kondition forbedres. Romaskinen er let at bruge, den kræver ikke meget plads – og så er den altid klar, når det passer dig.

Sæt romaskinen foran dit fjernsyn og lad dine muskler arbejde, mens du ser guldfireren give den gas under OL. Eller lad din iPod op med din yndlingsmusik, og så er det bare ud over vandet.

Her kan du læse mere om, hvilken romaskine du skal vælge – og du kan få inspiration til dit træningsprogram.

Gør en investering i dit eget liv med en romaskine! Hvis du holder din krop i form og spiser fornuftigt, så mindsker du chancerne for de mange livsstilsygdomme (sukkersyge, hjerte- karsygdom, mv), der i stigende grad truer danskernes livskvalitet.

Skriv et svar