Hvem er spinning for?

Spinning på din egen spinningcykel er for dig, der ikke kan afse tid i hverdagen til et overfyldt fitnesscenter, hvor du er omgivet af storsvedende motionister, som du alligevel ikke kender. Det er for dig, der foretrækker at træne i dit eget tempo til din musik – eller som ønsker at bruge tiden aktivt, mens du ser dine favoritserier i TV.

Træning på egen spinningcykel er super nemt, og så er det effektiv træning, hvor du kan træne lige præcise så tit, som du har lyst til, og på de tidspunkter, der passer dig. Det er en motionsform, der giver dig den maksimale frihed i forhold til resten af din hverdag.

Hvad kræver spinning på egen spinningcykel?

Det kræver selvfølgelige en spinningcykel! Der findes rigtig mange spinningcykler – og her kan du se at par gode valg af spinningcykler.

Dernæst kræver det et par cykelsko, en cykelbuks og en svedtransporterende bluse. Så er du i gang! Du krop bliver arbejdet godt igennem og din kondition forbedres hurtigt. Husk at planlæg et varieret træningsprogram, så hele kroppen bliver arbejdet godt igennem. Spinning er en motionsform, der giver sved på panden, så det er en god idé at have en flaske vand inden for rækkevidde.

Kan du kende dig selv?

Hvis du kan kende dig selv i et par af nedenstående statements, kan en spinningcykel være det helt rigtige valg for dig.

Du ønsker at dyrke motion men ønsker frihed til at gøre det, når det passer dig.

Du vil gerne udnytte din tid, så du motionerer og ser TV samtidig.

Du vil gerne kunne motionere uden at skulle være afhængig af andre.

Du vil gerne kunne motionere uden at skulle være afhængig af et bestemt klokkeslet.

Du vil gerne motionere, men du kan ikke forlade børnene, der ikke kan være alene hjemme.

Du ønsker en effektiv motionsform uden spildtid og med gode resultater for din krop.

Du ønsker en effektiv motionsform, hvor du ikke første skal lære indviklede bevægelser og trin.

Du kan lide at cykle men ønsker ikke at suse rundt på landevejene i mørke i regn og rusk.

Skriv et svar