Fodtøj til kvinder der skal på ferie

Jeg synes alt for mange kvinder går alt for meget op i hvordan deres fodtøj ser ud og tænker alt for lidt over, at det skal være praktisk.

Man ser det gang på gang i bybilledet. Kvinder kommer i høje stilletter eller pumps, som de næsten ikke kan håndtere, i stedet for at komme i et par mere afslappede ballerinaer, som passer mindst lige så godt til en kjole eller andet festtøj, som stilletter gør det.

Ved de flest ikke efterhånden, at stilletter ødelægger fødderne? Hvis Ikke så er det på høje tid at blive opmærksom på det.

Jeg ser det samme når jeg er på ferie. Man er af sted sydpå og vejret er rigtig godt. Man har valgt at tage på en lang og hård trave tur op i bjergene og pludselig tropper 2 unge piger op i klipklapper. Ikke nok med, at klipklapperne er mere over i jesus sko, så er det godt nedslidte, fordi pigerne ikke for løftet deres fødder ordentligt når de går.

De burde have kigget på et par slid stærke sandaler. For eksempel Merell sandaler . Eller nogle af alle de andre sunde sandaler, som er meget mere bevendte til at vandre i. Ikke nok med at de går af pommern til at klipklappere eller i stilletter, så kan de også være ret sikker på, at de senere i livet ender ud med knyster på deres fødder, nedsunket forfod, hælspore eller andre handicap. Hvis man ikke passer på sine fødder, så ender man altså ud i noget værre skidt, da fødderne ligesom er hele grundlaget for at kunne bevæge sig. Mange af de sunde sandaler kan faktisk sagtens piger og unge kvinder. Mærket Merrell er faktisk et af de mest populære mærker blandt ældre kvinder, men deres designs appellere lige så meget til ungdommen.

Vi har her valgt at linke til sygeplejebutikken.dk , men der findes mange andre forhandlere, som sælger sundt fodtøj og også forhandler Merrell

Nok brok fra mig.

Skriv et svar