Hvem er spinning for?

Spinning på din egen spinningcykel er for dig, der ikke kan afse tid i hverdagen til et overfyldt fitnesscenter, hvor du er omgivet af storsvedende motionister, som du alligevel ikke kender. Det er for dig, der foretrækker at træne i dit eget tempo til din musik – eller som ønsker at bruge tiden aktivt, mens du ser dine favoritserier i TV.

Træning på egen spinningcykel er super nemt, og så er det effektiv træning, hvor du kan træne lige præcise så tit, som du har lyst til, og på de tidspunkter, der passer dig. Det er en motionsform, der giver dig den maksimale frihed i forhold til resten af din hverdag.

Hvad kræver spinning på egen spinningcykel?

Det kræver selvfølgelige en spinningcykel! Der findes rigtig mange spinningcykler – og her kan du se at par gode valg af spinningcykler.

Dernæst kræver det et par cykelsko, en cykelbuks og en svedtransporterende bluse. Så er du i gang! Du krop bliver arbejdet godt igennem og din kondition forbedres hurtigt. Husk at planlæg et varieret træningsprogram, så hele kroppen bliver arbejdet godt igennem. Spinning er en motionsform, der giver sved på panden, så det er en god idé at have en flaske vand inden for rækkevidde.

Kan du kende dig selv?

Hvis du kan kende dig selv i et par af nedenstående statements, kan en spinningcykel være det helt rigtige valg for dig.

Du ønsker at dyrke motion men ønsker frihed til at gøre det, når det passer dig.

Du vil gerne udnytte din tid, så du motionerer og ser TV samtidig.

Du vil gerne kunne motionere uden at skulle være afhængig af andre.

Du vil gerne kunne motionere uden at skulle være afhængig af et bestemt klokkeslet.

Du vil gerne motionere, men du kan ikke forlade børnene, der ikke kan være alene hjemme.

Du ønsker en effektiv motionsform uden spildtid og med gode resultater for din krop.

Du ønsker en effektiv motionsform, hvor du ikke første skal lære indviklede bevægelser og trin.

Du kan lide at cykle men ønsker ikke at suse rundt på landevejene i mørke i regn og rusk.

Rengøring i køkkenet

Trænger køkkenet til en omgang med skurebørste og klud?

Meget af snavset sidder genstridigt fast og det kan derfor være godt med et par råd eller to til at kommet det til livs.

Ovnen

Start med at tage din støvsuger med på besøg i køkkenet og giv ovnen en omgang.

Tag derefter en skuresvamp og en klat brun sæbe og kør ovnen over med dette, sørg for at lægge kræfter i når du skrubber.

Er ovnen selvrensende skal du kun tage bunden!

Vasken

Ønsker du at have en skinnende ren håndvask?

Tag først en våd klud og skrub overfladen godt igennem med denne indtil du har været hele vasken igennem.

Find bagepulver og drys et tyndt lag udover vasken, herefter tager du igen kluden (ny opvredet) og skrubber overfladen over.

For at få en blank overflade på armaturet, tager du en klump vat dyppet i husholdningseddike og vikler rundt om overfladen. Lad det sidde i tyve minutters tid og tør efter med et viskestykke.

Mikroovn

Tag en halv kop husholdningseddike og lig ind i mikroovnen en times tid.

Dampene har nu løsnet fedt og madrester således at de er lige til at tørre af med en opvredet klud.

Fliser

Det kan være fristende at tage skuresvampen på fliserne, men du risikere at slide belægningen af og ende ud med grimme ridsede fliser.

Mange madrester ender på fliserne med tiden og grunden bakteriefaren er det vigtigt at tørre dem af regelmæssigt.

Skulle der sidde gensidigt snavs, kan du med god samvittighed benytte husholdningseddike til at opløse resterne og derefter tørre at med fugtig klud

Giv din damecykel dit eget præg

Pynt til damecykler

Mange kan få rigtig mange flotte cykelkurve og pynt til sin damecykel online. Der findes et have af fede og flotte cykelkurve til både damecykler og til pigecykler og de koster næsten ingen penge. Man kan få dem i masser af forskellige typer og af meget forskellige materialer. Hvis man gerne vil have en meget feminin kurv til sin damecykel, så er det måske en pilefletskurv, som man skal have fat i. Men hvis man mere er til en solid stor kurv, så man let kan have sine varer med hjem på damecyklen, så bør man nok nærmere overveje en cykelkurv af metal. Og bor man i et større boligområde, hvor der er meget tyveri, så kan man overveje at købe en kurv eller boks med lås på eller en af de smarte klikfix cykelkurve, som let kan klikkes af og tages med ind. Man kan få rigtig meget forskelligt pynt til damecyklen, både i form af flotte klistermærker, reflekser, styrbånd, blomterranker, løse blomster og mange andre flotte ting.

Blomster til cykelkurven på damecyklen.

Hvis man godt kan lide at pynte, så er det blevet vildt moderne at montere en blomsterkrans på sin cykelkurv, så ens damecykel virkelig udstråler femininitet. Disse blomsterranker koster ikke alverden og er lavet af plastik, så de kan holde til at være ude i alt slags vejr – hvilket nok er en stor fordel i vores dejlige men af og til ret kolde og våde lille land.

Man kan også få løse blomster til damecyklen, så man bedre kan lave sit individuelle præg eller lave ekstra pynt sammen med en blomsterkrans.

Pynt til børnecykler.

Hvis man har børn og gerne vil pynte deres børnecykler, så kan man finde mange slags pynt til både drenge og piger. Til pigecykler kan man fx få pynt til håndtagene, så det rigtig kan blive en prinsessecykel… og til drengene kan man få raslere, som er små kugler, der sættes på egerne og som bevæger sig og laver lidt lyd, når man kører på cyklen. Du kan se rigtigt meget forskelligt udstyr til damecykler her.

Romaskinen – en effektiv træningspartner

Alle sommerens sportsbegivenheder er over os! Nu er det OL! Og selv om det ikke handler om at komme i olympisk form, så ved vi alle godt, at det er en god idé at motionere.

Motion er en investering i dig selv, i dit helbred og i den fremtid. Problemet er, at det kan være svært at nå at komme af sted til fitnesstimen, til den ugentlige håndboldtræning (der bare passer SÅ dårligt med ungernes spisetider) eller hvad du nu har kastet dig over af sport. Problemet er det med at komme ud af huset. Når du kommer hjem er dagens arbejde, så er der indkøb, madlavning, lektier mv. Ja er er uendelige undskyldninger for ikke at få dyrket den energigivende motion, som du godt ved, at din krop har brug for. Måske føler du simpelthen bare, at du er for træt og sofaen kalder …

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Hvad du, hvad man kalder det? Det kaldes et skråplan! Du er ganske enkelt ved at køre din krop og dit helbred ud på et sidespor!

Hvis du virkelig ikke har mulighed for at komme ud af døren for at få motion, så er den geniale og enkle løsning at invitere din motion inden for i dit hjem. Vælg for eksempel en romaskine. Det er en super effektiv træningspartner, der på kort tid træner hele din krop. Dine muskler og led bliver styrkede og din kondition forbedres. Romaskinen er let at bruge, den kræver ikke meget plads – og så er den altid klar, når det passer dig.

Sæt romaskinen foran dit fjernsyn og lad dine muskler arbejde, mens du ser guldfireren give den gas under OL. Eller lad din iPod op med din yndlingsmusik, og så er det bare ud over vandet.

Her kan du læse mere om, hvilken romaskine du skal vælge – og du kan få inspiration til dit træningsprogram.

Gør en investering i dit eget liv med en romaskine! Hvis du holder din krop i form og spiser fornuftigt, så mindsker du chancerne for de mange livsstilsygdomme (sukkersyge, hjerte- karsygdom, mv), der i stigende grad truer danskernes livskvalitet.