Camelbak – Din nye væskekilde

Leder du efter en ny drikkedunk til dine mange cykelture?

Cykling er en fantastisk sport. Men som så mange andre sportsgrene, kræver cyklingen det rette udstyr. Dette kan gøre hele forskellen på din cykeltur. De rette bukser med en pude, tætsiddende bluse og cykelsko er alle en del af det udstyr.

En anden del af godt cykeludstyr er væske. Eller retter: beholdere til væske. Vand og andre former for væske er super vigtige for cykelsporten. Det er derfor en god idé at have en drikkedunk. En god drikkedunk kan du åbne med munden, så du kan køre og drikke på samme tid. Skal du på en længere tur, kan det godt være en drikkedunk ikke er nok. Har du brug for mere vand, men ikke vil have flere flasker med, kan du bruge en rygsæk. Mærker som fx Camelbak laver drikkerygsække, så du kan drikke mens du er på farten. En Camelbak MBT har, udover en vandblære, også plads til andre småting, som fx noget energi hvis du har brug for dette.

Ud over at cykelrygsækken er praktisk til vand, er den også behagelig at have på. Skulderstropperne, stroppen over brystet og over hofterne er alle med til, at rygsækken sidder godt på ryggen. Derudover er der et kraftigt rygpanel, der gør at tasken holdes stabil på ryggen. Synes du den er dyr? Find den på tilbud. Den er ikke kun populær hos cykelryttere, men findes også hos vandrer, spejdere, skiløbere m.f.

Køb dit Camelbak udstyr her.

Sumobrydning i Aalborg er et sjovt arrangement

Sumobrydning i Ålborg er et yderst populært arrangement. Her får du muligheden for at tumle rundt med chef og kollega til diverse lejligheder. Sumobrydning i Ålborg kan ske i på forhånd fastlagte lokaler, som lejes ud med udstyret, eller udstyret kan bringes ud til Ålborg eller omegn. Sumobrydning handler om, at have det sjovt og fornøjeligt, men det kan på den anden side også varmt anbefales til arrangementer hvor teambuilding er i fokus. Med sumobrydning får man nemlig lov til at se hinanden ad på en helt anderledes måde. Ikke nok med at sumobrydning er sjovt i sig selv, så er det også sjovt for de tilhørende, som kan heppe og have rollen som dommer. Reglerne vil naturligvis blive introduceret af en dygtig instruktør, som er til rådighed under hele begivenheden. Det skal dog bemærkes, at instruktøren ikke behøver at opholde sig på samme sted som hvor der skal dystes, idet sumobrydning ikke i sig selv er farligt. Sikkerheden prioriteres højt, hvilket på anden side og betyder, at du ikke kommer til at være som en sumobryder fra Japan, men hvad gør det, når det er sjovere at være en sumobryder fra Århus. Det er sikret at du ikke kommer til skade, hvorfor der ikke til de lejede dragter medfølger en traditionel dojo, hvor man kan ryge ud over kanten og slå sig. Der er tale om en madras, som ganske vidst ligner en dojo. Den er oppustet så det bliver en udfordring at holde balancen, samtidig med at man skal skubbe sin modstander ud over denne for at vinde.

For at opsummere de praktiske ting omkring udstyret, kan det således konkluderes, at et komplet sæt består af en måtte den såkaldte dojo, et antal sumodragter, hjelme, nakke- samt knæbeskyttere. Derudover er tingene forsikret, således at du ikke umiddelbart kan blive mødt med noget krav såfremt der skulle ske noget med udstyret.

Udstyret er naturligvis renligt, og efterses af hygiejniske og sikkerhedsmæssige grunde efter hver brug. Der anvendes kun udstyr fra de bedste producenter i EU, så du får den største glæde af sumobrydning i Ålborg.

Der er tale om samlede priser for både hjelme, madras osv, så du ikke bliver mødt med yderligere krav når festen skal gå i gang. Der udbydes endvidere grupperabat således, at jo flere deltagere der er til begivenheden jo større rabat vil der blive givet. Udstyret bliver afhentet efter brug og det bliver som tidligere nævnt også bragt ud til den pågældende begivenhed så man ikke skal tænke på besvær men kun på at have det sjovt med en gang sumobrydning.