God og sikker Yepp cykelstol

Leder du efter en god komfortabel og sikker cykelstol til dit barn? Så skulle du prøve, at klikke dig ind på www.cykelpartner.dk, som har et stort udvalg af de bedste cykelstole i klassen. Her er der fokus på både bedste sikkerhed, lækkert design, god kvalitet og ikke mindst rigtig gode priser.

Flere og flere benytter sig af de smarte cykelstole, men når der findes så mange modeller og typer, kan det være svært at beslutte sig. Hvis du går efter den bedste og mest sikre cykelstol til prisen, er en Yepp cykelstol hver at investere i! Denne stol har vundet mange testpriser – blandt andet ”TÆNK bedst i test” og de meget strenge europæiske sikkerhedstests. Prøv en Yepp Maxi, som sættes bag på cyklen, og passer til de fleste voksen cykler. Det er for eksempel lige meget om din cykel har bagagebærer eller ej – denne type cykelstol passer både til med og uden bagagebærer.

Den meget sikre cykelstol er udstyret med 5 punkts sikkerhedssele, så dit barn sidder godt fast under turen. Derudover er der fodstøtter, som nemt kan justeres efter dit barns fod. Bagerst på cykelstolen er der gode og synlige reflekser, som sikrer, at I bliver set i trafikken hvad enten det er tidligt morgen eller hen på aftenen. Denne stol passer til børn op til 6 år, og med en maksimum vægt på omkring 22 kg.

Yepp cykelstolen kan også fås i en smart lille Front udgave, som dog har en maksimum vægt på 15 kg. Denne model har samme egenskaber, og har tilmed også en ekstra støttebøjle foran sædet. Front modellen fås til 749,00,-, mens maxi modellen koster 949,00,-.

Cykelbukser til kvinder og mænd.

Noget af det vigtigste, når man skal ud og investere i cykeltøj er at man finder sig et par gode cykelbukser, som sidder optimalt efter ens egen pasform. Der findes rigtig mange cykelbukser på markedet og det er ikke kun de billige, som sidder godt.

Om et par cykelbukser sidder godt, hænger i høj grad sammen med, hvordan man selv er bygget. Der findes rigtig mange gode og billige cykelbukser på markedet, så der er ikke altid grund til at gå ud og købe de dyreste cykelbukser i et kendt mærke. Hvis man fx skal have et par spinningbukser og går til spinning flere gange i ugen, så kan det være en lige så god ide at købe to par cykelbukser til spinning i stedet for at gå ud og købe et par til det dobbelte. Hvis man har to par, så kan man vente til fx weekenden med at vaske dem og så kan man bare tage det andet par på, når de første trænger til at blive vasket.

Der hvor man kan blive nød til at købe sig nogle af det helt specielle dyre cykelbukser er, hvis man fx er meget høj og gerne vil have et par cykelbukser med seler eller hvis man har meget lange ben og skal have fat i et par gode varme lange cykelbukser til vintercykling. Men langt de fleste vil have lige så stor glæde af, at købe sig et par billige men gode cykelbukser fra fx Shimano.

Noget der dog er af betydning er, at hvis man ikke købe unisex cykelbukser, så skal man sørge for at købe cykelbukser til kvinder eller til mænd, da der er forskel på bredden i puden på de to typer bukser.

Skovby møbler – når du vil have kvalitet

Skovby møbler er en dansk møbel fabrik, som producerer kvalitets møbler til Danmark og udlandet. De har stor succes med deres konservative design, hvor kvaliteten og funktionaliteten er i fokus.

En storsælger i udlandet….

Skovby sælger møbler til hele verden, lige fra til Asien, Sydamerika til Mellemøsten. Faktisk afsættes mere end 70 procent af alle deres produkter i udlandet.

Salget i Danmark og filosofien….

I Danmark er der også mange som elsker mærket, og det er et møbelmærke som oplever stor fremgang. Det gode ved Skovby er at de fokusere på det gode håndværk – hvilket de har gjort siden virksomheden startede i 1933. I starten var Skovby en lille produktionsvirksomhed, som lavede bestillingsarbejde, men siden udviklede de sig til den store produktions virksomhed som de er i dag. Faktisk har de 3 fabrikker tilknyttet virksomheden, og de ligger allesammen tæt på hinanden. Skovby´s filosofi er “møbler skabt til mennesker – af mennesker”. Virksomheden har også stor fokus på at deres arbejdsmiljø skal være godt – altså der fokuseres på bæredygtighed, rigtige materialer og et godt arbejdsmiljø.

Arkitekten bag…..

Skovby har arkitekten Per Håndsbæk tilkyttet, hvilket han har været siden 1987. Han er med til at designe deres møbler, og har haft stor succes med innovative løsninger, som f.eks. metoder til at skjule ekstra bordplader. Skovby har deres egen designstil – Den er simpel og unik. Stilen er stilet, uden at designet bliver helt vildt grænseoverskridende. Det er møbler som passer rigtig fint ind i de forskellige stilarter der er i de danske hjem.

Skovby stammer som sagt fra 1933, og i dag er firmaet stadig familieejet. I dag er det 3 generation af møbelsnedkere som styre firmaet. Firmaets succes er et godt bevis på, at hvis man fokusere på håndvæk kombineret med familieværdier, så kan man sagtens have succes!

Vil du gerne læse mere om Skovby Møbler, så findes der en god artikel her: 

Skovby møbler – En dansk virksomhed med succes

Din første cigaret kan bliver dyr

De fleste rygere kan erindre den første cigaret, der typisk blev røget hos en god ven, hvor forældrene ikke var hjemme, eller nede i haven i en legehytte. Men uanset hvor du røg din første cigaret, og uanset om du lokkede din kammerat eller omvendt, ja, så vil du få langet rigtig mange cigaretter over disken hos købmanden eller supermarkedet. Og med de mange cigaretter kommer med tiden også en række kedelige følger. Åndedrætsbesvær og gule tænder er ganske almindelige konsekvenser, og nu melder trangen til at kvitte smøgerne sig efterhånden.

Men det er ikke så nemt. Du er blevet afhængig af cigaretterne, både psykisk og fysisk, så et rygestop er ikke noget du bare sætter i værk fra den ene dag til den anden. Mange rygere, der gerne vil stoppe med at ryge prøver flere gange, før det til sidst lykkes at holde op med at ryge.

Ikke alle mennesker kan tage en kold tyrker og stoppe med det samme. Men for de fleste skal der meget mere til, før et rygestop kan blive realiseret.

Tanken om, hvor dyrt det er at ryge er skræmmende, men slet ikke skræmmende nok. Det kan være fordi man betaler lidt ad gangen, hver gang man køber en pakke cigaretter. Hvis man derimod skulle betale hele næste års forbrug og den 1. januar så skulle betale 5-10.000 for det kommende års forbrug, ville det helt sikkert have en anden effekt, og et rygestop blev mere oplagt.

Det er dyrt at ryge, og det koster også meget at stoppe, for det er meget normalt at benytte rygestop produkter som nikotin supplementer.

Lad vær med at ryg den første cigaret. Det kan ende med både at være en dyr og helbredsskadelig fornøjelse.