Festen kan gå ud på rigtig meget

Temafester bliver i Danmark stadig mere og mere populære og mange planlægger dem langt tid i forvejen. Det er sådan med den type fester, at uden en ordentlig planlægning inden, vil det tit blive en stor fuser og næsten ingen deltager. Dem som så endelig deltager har næsten ikke gjort noget ud af deres temafest kostumer og er heller ikke i humør til sådan en slags fest. Pointen med temafest, er man vælger et bestemt tema som alle tager tøj på efter.

Et tema kunne være jul, hvis det holdes op til jul, hvilket en del temafester gør og mange går på nettet og køber billige kostumer på denne webshop for ikke at glemme at de selv laver nogle af dem selv. De hjemmelavet plejer at være det allermest festlige og der gøres temmelig meget ud af det, som man ellers ikke gør normalt til fester. Skal en temafest virkelig være en succes, kan man ikke nøjes med at være et par stykker, men helst mindst 20 til 25 stykker. Eller er det ikke meget ved det og festen bliver hurtig meget kedelig.

Man vil helst undgå at gæsterne går hjem for hurtigt, for de skal blive der så længe som mulig. En oplagt mulighed er at kombinere temafest med temafest kostumer og en lækker middag. Ikke bare pizza, men noget mere fint i form af en lækker steg og kartofler, med en god sauce til. Lige det, kan være det som sætter prikken over i´et og med til at man husker lige den fest mange år efter. Gider man ikke selv lave det tøj man skal have på, er det ganske udmærket at man køber billige kostumer og tager på. Bare man har et på, så er det lige meget hvilket det er man har.

Vil du prøve en anderledes type garn – prøv alpaca Bouclé

Er du vil med uldgarn, og kan du godt lide den bløde følelse på huden og dens varme og behagelige egenskaber, vil du helt sikker også kunne lide garntypen alpaca Bouclé, som er en variant af den anerkendte garntype alpaca, som kommer fra alpacaerne, der lever i Andesbjergene.

Alpaca Bouclé er en utrolig blød og lækker type af uld, af den bedste kvalitet, du kan få. Alpaca Bouclé findes i 12 forskellige farver og altså ikke lige så mange nuancer som almindeligt garn findes i. Fordelen ved denne type af garn er dog at garnforbruget er lille i forhold til mange andre garner, så du kan strikke meget på et nøgle garn.

Det, der gør alpaca Bouclé garnet specielt fra andre typer af garn, er at fibrene indeholder helt små luftlommer, som gør garnet både let og smidigt at arbejde med. Desuden er garnet lavet af små løkker, som adskiller alpaca Bouclé fra andre typer af alpaca garn. Det gør at garnet ser krøllet ud, og det giver en fin og utrolig blød strik. Løkkerne er samlet med uld og nylon, hvilket gør garnet ekstra kraftigt og modstandsdygtigt.

Du kan købe dit alpaca Bouclé garn de steder, hvor du køber dit almindelige garn, som i garnforretninger eller hobbyforretninger. Et godt alternativ er at købe garnet på internettet, hvor du kan spare penge i forhold til butikkerne, og hvor der ofte er tilbud eller udsalg. Hvis du er i tvivl om, hvilket garn du skal vælge er det dog en god ide at gå i butikkerne, så du kan mærke kvaliteten på garnet, før du køber det. Køb dit alpaca garn i dag og begynd på dit nye strikkeprojekt, med det lækre og bløde garn.

Hold dit mohair garn ved lige og vask det på den rigtige måde

Det bliver mere og mere moderne at strikke og at være kreativ med forskellige projekter. Når det kommer til strikke er det ofte de finere garner, der bliver taget i brug, for at få et smukkere, blødere og mere langvarigt resultat. Hvad mange dog ikke ved er, at trøjer og andre beklædningsgenstande i uld og silke, og herunder også mohair garn, skal behandles på bestemte måder og vaskes efter særlig anvisning, for ikke at gøre skade på tøjet.

Hovedreglen når du vasker mohair garn og, andre typer af uld som angora, alpaca, samt silke skal det som udgangspunkt altid håndvaskes fordi garnet næsten altid er ubehandlet. Hvis det er behandlet på den ene eller den anden måde, kan nogle typer af garn tåle maskinvask, dog på uldprogram, så tøjet bliver skånet så meget som muligt.

Som udgangspunkt bør du altid håndvaske dit tøj af mohair garn ved 30 grader, det vil sige fingervarmt vand. Der skal bruges rigeligt med vand, og man skal altid sørge for at vaskepulveret er opløst helt i vandet, før man kommer tøjet deri. Alternativt kan man benytte flydende vaskemiddel. Tøjet skal røres rundt i vandet med forsigtige bevægelser og bør ikke gnides på, da det kan ødelægge garnet, da det er mere følsomt når det er vådt.

Hvis du er i tvivl om hvordan dit mohair garn skal vaskes eller vedligeholdes kan du altid søge råd og vejledning hos din garnforhandler, din hobbyforretning, eller der hvor du køber dit garn, hvor ekspedienterne kan hjælpe dig. Dog er det også anført på de fleste typer af garn, hvordan det skal vaskes og holdes. Køb dit mohair garn i dag og start på dit næste strikkeprojekt, og vedligehold det på den rigtige måde.

http://www.valborgamalie.dk/garn-mohair-silke-c-9_54.html

Oliver’s Petfood – Kvalitetshundefoder fra Danmark

Du vil selvfølgelig gerne give din hund noget godt og næringsholdig hundefoder, og måske du allerede har prøvet det større udenlandske kvalitetsmærker. Disse mærker ligger typisk på en kilopris på mellem 40-60 kr. kiloet.

Det bliver til mange penge i løbet af et år selv med en mindre hund.

Fra Canada til Danmark

Du hører ikke så meget til dansk produceret hundefoder, men vi har faktisk et mærke som på kvalitetssiden kan måle sig med de store mærker. Det hedder Oliver’s Petfood. Opskrifterne stammer egentlig fra Canada, men er nu videreudviklet i Danmark hvor foderet også produceres.

Selvom man siger at danskproduktion er dyr, så kan vi alligevel være godt med på prisen. Dog har skiftet til Danmark fået lidt hård kritik i visse fora, men hundefoderet er stadig i en høj kvalitet. Prismæssigt ligger Olivers et godt stykke under de dyre mærker og har en ca. kilopris på 35 kr. Find tilbud på Olivers hundefoder på snoops.dk.

Olivers hundefoder har et højt indhold af animalsk protein som er med til at sikre din hund en god fordøjelse og optimal optagelse af de mange vigtige næringsstoffer der findes i foderet.

Der er også masser af omega 3 fedtsyrer i foderet som afhjælper både hud og pelslidelser samt slidgigt.  Det kan dog give luft i maven hos enkelte hunde.

Mange hunde lider af allergier og derfor bruger Olivers f.eks. ikke byg, hvede og ris i deres hundefoder og du kan også finde noget som er helt kornfrit.