Få en hjemmeside til familien

Der findes et væld af online medier, hvor private og virksomheder har mulighed for at dele deres oplevelser, erindringer, erfaringer og generelt blot hvad de end har på hjertet. I løbet af det seneste stykke tid har det føltes som om, at blogmediet har været et døende medie, men hvis man skraber lidt i overfladen, så finder man hurtigt ud af, at flere og flere private begynder at etablere hjemmesider, hvor de kan dele ud af deres liv, så deres venner og familiemedlemmer kan følge med. Mange får dem blot lavet, så de kan dele ud fra deres dagligdag, mens mange andre hjemmesider til private er etableret med det formål at kunne dele én bestemt begivenhed, der eksempelvis kunne være en langvarig rejse eller lignende.

Familier laver hjemmesider i stor stil
Der er rigtig mange danske familier, der vælger at etablere en hjemmeside i fællesskab, så de kan dele ud af deres liv og fortælle om, hvad der sker. Et eksempel kunne være, at en kernedansk familie har valgt at oprette en hjemmeside gennem en af de utallige tjenester på nettet, hvor man oprette en gratis hjemmeside, men dog ikke have sit eget domæne. Når de først har lavet hjemmesiden, hvilket oftest gøres ved hjælp af eksisterende skabeloner, der stilles til rådighed af den respektive tjeneste, så begynder de herefter at tilføje billeder, videoer og tekst på livet løs, så det bliver spændende for deres venner og familiemedlemmer at følge med.

Eksempelvis kan en sådan hjemmeside benyttes, når de gerne vil dele deres mange interessante billeder og videoer fra ferien, men ikke rigtigt har overskud til at skulle brænde en masse CD’er og herefter sende dem rundt til alle deres venner og familiemedlemmer, der har bedt om at få lov til at se disse billeder og videoer. På denne måde er det meget nemmere for dem blot at dele dem på hjemmesiden og herefter sende et link til dem, der har bedt om det – enten gennem Facebook, mail eller noget helt tredje. Det sparer en masse tid og det er en lang smartere løsning – og dertil fungerer det også som en form for sikkerhedskopi af familiens billeder og videoer, da de befinder sig på både deres harddisk såvel som på deres hjemmeside. Hvis deres computer eller blot harddisk brænder sammen, så kan de blot hente billederne ned fra hjemmesiden, når de har investeret i en ny PC eller en ny harddisk.

Læs mere på www.private-hjemmesider.dk om hvordan du får din egen hjemmeside til din familie.

Tilbehør og badmintontøj

Der eksistere utrolig meget ekstra tilbehør specielt udviklet til badminton, den vigtigste ting er badminton grip, der bruges til at vikle på håndtaget af badmintonketcheren. Badmintongreb eksistere i talrige anderledes farver og former. A de højest prissatte må udstilles Yonex Super Grap samt Yonex Towl Grap, samtlige badmintonudøvere vil altid have en mening om badmintongrip og på hvilken måde badmintongrip skal se ud udformet og påsættes. På linje med badminton grip er badmintonstrenge på lige fod omgærdet af en form for tradition og ritual. Der er lavet utallige anderledes badmintonstrenge, af de strenge som er mest populære skal udpeges Yonex BG-80 og så Yonex BG 65. Der eksistere badminton strenge i et bredt udvalg af tykkelser og farver, samt materialer. De bedste badminton strenge kommer, efter stort set alle badmintonudøvere mening, fra Yonex og bliver produceret på deres badminton strenge-fabrik i Japan. Til sidst må jeg aldrig undlade en genstand som alle badmintonspiller har, en badmintontaske. Til at flytte udstyr som badmintonketcher, badminton-sko og badmintonbeklædning høre selvfølgelig en badmintontaske. En badmintontaske er blevet optimeret 110% til badminton-spiller behov. Fx er der en lomme specielt til badminton-sko, samt et eller to separate rum til badmintonketsjer. En badmintontaske er altid udformet så den har mulighed for at indeholde badminton-ketcher og tasken er også derfor ofte formet ligesom en badminton ketcher. Hovedparten af badmintontaske besider også skuldre-stropper, så den har mulighed for at transporteres som backpack og derfor er lettere at køre med, og flytte generelt. Som alt badminton-udstyr laves en badmintontaske i flere mulige størrelser og farver. Nogen af de større badmintontasker har mulighed for at rumme op til 15 badmintonketsjer samt flere par badmintonsko. Så på badmintontaske fronten har man rig chance for at beslutte sig som badmintonatleter.

Badmintontøj skal helst være svedtransporterende, da det ellers bliver koldt og klamt under kampen. Samtidig er det vigtigt at badmintontøj også er strækbart, da der er mange situationer hvor kroppen skal vrides ud i ekstreme stillinger. Især shorts er det vigtigt er strækbare, da der er ekstremt mange stemskridt i badminton. Når du har brugt dit badmintontøj er det vigtigt at det bliver luftet eller vasket korrekt. Det er vigtigt at huske at man ikke m vaske svedtransporterende badmintontøj med skyllemiddel, da det lægger en hinde over badmintontøj der gør det svært at ånde i badmintontøj, de næst par gange til træning. Gør i stedet for det som Sport-net.dk anbefaler og vask dit badmintontøj i Nikwax bashwash, som fjerner alle lugte uden at ødelægge åndbarheden. Læs mere om det på sport-net.dk under badmintontøj. Eller se denne video:

http://www.youtube.com/watch?v=CmyqFDGeFXo

Sammen med enhver sportsgren er der fremstillere af produkter. I fodbold er det Hummel og Adidas som har fingeren på det meste af nytænkningen. Hos badminton er det Japanske Yonex der er med i stort set alt innovation. Yonex er indehaver af førstepladsen for hårdeste bold og de er for det meste de først med ny skabende materialer som kan bruges til fremstilling af badmintonketcher, badmintonsko og badmintongrej. Men Yonex har ikke altid udviklet tilbehør. Det startede faktisk med fiskeflod af kork materiale. Det var i sin tid en glimrende buisnes før der blev udviklet fiskeflod af plastmaterialer. Yonex founder sværgede nu at han aldrig ville overhales. Denne drejning samt beslutningen om at udvikle badmintonketsjer, har gjort Yonex til markeds-leder inden for badminton. Yonex er i dag firmaet på jorden der er indehaver af flest copyrights, hvilket bevidner at Yonex altid udvikler ny teknologi.