Ny badedragt til ferien?

Når man skal have ny badedragt, så er det bare med at få den købt inden man tager af sted på ferie. I udlandet kan man godt nok ofte finde nogle rigtig billige badedragter, men i rigtig mange tilfælde så får man også en badedragt af meget ringe kvalitet. I udlandet findes der altid store markeder, hvor turister kan kommer og bruge nogle af deres mange lommepenge. Disse markeder er kun for turister og der er ingen lokale, der kunne drømme om at købe noget som helt disse steder, da de ved, at kvaliteten er langt under, hvad man kan forvente sig i forhold til prisen. Her kan man fx finde sig en billig badedragt til måske kun 100 kr. og der står sikkert også enten Adidas, Arena eller Speedo på den. Men du kan være helt sikker på, at det ikke er nogen Speedo badedragt. Det er kopivarer og hvis den ikke går op i syningen ved første vask, så mister den højst sandsynlig farven første gang, at du benytter den i en svømmehal, hvor der er klor i vandet.

Køb din nye badedragt i Danmark

Så vogt dig for disse billige badedragter og andet godt og sørg for, at du tjekker om du kan passe din badedragt inden du tager hjemmefra og hvis du ikke kan, så smut en tur i den lokale sportsforretning eller tjek ud på nettet og find dig en god kvalitets badedragt inden du drager hjemmefra. Du kan meget muligt finde en meget billig en i udlandet, men hvad hjælper det, at den kun koster 100 kr. hvis den kun holder til 1 eller 2 ganges brug, hvis du kunne have fået en badedragt til 299 kr., som kunne holde i flere år. På sport-udstyr.dk eller findbiligt.dk kan du læse meget mere om hvilke badedragter, som du skal holde dig fra og hvilke du trygt kan købe.

Skønhedsbehandling med fisk

Tag en pause fra hverdagens stress og jag, og få en lækker og afslappende behandling med et bassin fyldt med små doktorfisk, der nænsomt renser huden på dine fødder. Under behandlingen kan du eventuelt bruge tiden på en kop kaffe, slappe af med et godt magasin eller bare nyde behandlingen.

De velkendte doktorfisk er det populære navn for en bestemt fiskeart, nemlig Garra Rufa, som stammer fra karpefamilien. Denne type fisk lever af døde hudceller, og bruges derfor i fiskespa behandlinger, hvor dine fødder kan blive renset godt og grundigt af de små fisk. Fiskene har ingen tænder, men bruger derimod en sugeevne med deres sugekop formede mund. På denne måde kan de altså suge de døde hudceller væk, samt den hårde hud der eventuelt kunne være på dine fødder. Dette gøres helt uden, at de nye hudceller skades. Det er derudover vigtigt at understrege, at alle fiskene er i deres rette element, og at de lever i bedste velgående i bassinerne. På denne måde kan du bløde og behandlede fødder, alt imens fiskene bliver fodret.

Den specielle fiskeart Garra Rufa lever oprindeligt i de varmeste kilder i den lille by Kangal i Tyrkiet. Det er en luksuspræget og behagelig form for fodbehandling med fisk, som er blevet en mere og mere udbredt form for skønhedsbehandling. De kendte og populære doktorfisk bruges over hele verden, og har især været populære i Dubai, England, Thailand, samt det græske og spanske øhav.

Med andre ord får du en behandling, som garanterer silkebløde fødder og helt ren hud – helt uden brug af hårde file og andre redskaber, som kan være skadelige for din hud.