Kaffe er ikke længere kun kaffe

Efter den metroseksuelle livsstil kom til Danmark fulgte også at gå på cafe med venner og veninder. Enten er man for eller også er man i mod det, at gå på cafe for at hygge sig.

Rigtig mange vælger cafeen fordi de derved udstråler overskud og en sund økonomi, selv om det langt fra altid er tilfældet. Det kan også bare være simpel og almindelig dovenhed, som gør at man vælge denne løsning.

Alt i alt kan det være en rigtig god oplevelse og mange vælger, at gå på cafe for at få en bid hurtig mad eller en god kop kaffe. Men kaffe er ikke længere bare kaffe. Der findes rigtig mange forskellige typer. Der er både cappucino, caffé latte, café au lait, espresso, sort kaffe og mange andre versioner, hvor kaffebønnens egenskaber bruges.

En anden grund til at gå på cafe for at få sin kaffe er, at det ikke længere er nok med almindelig kaffe. Det er derfor heller ikke nok med en almindelige kaffemaskine, for nu skal den jo kunne lave alle variationerne og det er her en espressmaskine kommer ind i billedet.

Med din egen espressomaskine kan du lave god og billig espresso og mange andre typer af kaffe til billige penge. Maskinen kan sagtens være dyr, men den betaler sig selv ind over tid. Det er trods alt meget billigere at give ca. 5 kr. pr. kop end det er at give 30-50 kr. på en cafe. Overvej derfor en espressomaskine, hvis du drikker meget kaffe på cafe.

Brug cykelhjelm og undgå at blive en del af uheldsstatistikken

Statistikkerne for cykelulykker i Danmark ligger stadig på over 500 personer, der hvert år kommer alvorligt til skade i forbindelse med cykling. De typiske årsager til cykelulykker er påkørsel af en cyklist med bil og at cyklister kører ind i åbne bildøre eller styrter i forbindelse med huller i vejene, ting der ligger og flyder eller andre ujævnheder i terrænet. Læs resten

Cykelanhænger – en let, praktisk og økonimisk løsning

Flere og flere danskere har efterhånden fået øjnene op for mulighederne og økonomien ved at benytte cykel i stedet for bil eller andre motordrevne transportmidler. Cyklen er en let og meget økonomisk måde at transportere sig selv og sin familie rundt på. Men som med alting så er der også negative sider ved at cykle. Et af de helt store problemer er for mange pladsproblemer. Men der findes en række muligheder for at løse dette problem og et af dem er ved at investere i en cykeltrailer. Læs resten

Fodtøj til kvinder der skal på ferie

Jeg synes alt for mange kvinder går alt for meget op i hvordan deres fodtøj ser ud og tænker alt for lidt over, at det skal være praktisk.

Man ser det gang på gang i bybilledet. Kvinder kommer i høje stilletter eller pumps, som de næsten ikke kan håndtere, i stedet for at komme i et par mere afslappede ballerinaer, som passer mindst lige så godt til en kjole eller andet festtøj, som stilletter gør det.

Ved de flest ikke efterhånden, at stilletter ødelægger fødderne? Hvis Ikke så er det på høje tid at blive opmærksom på det.

Jeg ser det samme når jeg er på ferie. Man er af sted sydpå og vejret er rigtig godt. Man har valgt at tage på en lang og hård trave tur op i bjergene og pludselig tropper 2 unge piger op i klipklapper. Ikke nok med, at klipklapperne er mere over i jesus sko, så er det godt nedslidte, fordi pigerne ikke for løftet deres fødder ordentligt når de går.

De burde have kigget på et par slid stærke sandaler. For eksempel Merell sandaler . Eller nogle af alle de andre sunde sandaler, som er meget mere bevendte til at vandre i. Ikke nok med at de går af pommern til at klipklappere eller i stilletter, så kan de også være ret sikker på, at de senere i livet ender ud med knyster på deres fødder, nedsunket forfod, hælspore eller andre handicap. Hvis man ikke passer på sine fødder, så ender man altså ud i noget værre skidt, da fødderne ligesom er hele grundlaget for at kunne bevæge sig. Mange af de sunde sandaler kan faktisk sagtens piger og unge kvinder. Mærket Merrell er faktisk et af de mest populære mærker blandt ældre kvinder, men deres designs appellere lige så meget til ungdommen.

Vi har her valgt at linke til sygeplejebutikken.dk , men der findes mange andre forhandlere, som sælger sundt fodtøj og også forhandler Merrell

Nok brok fra mig.