Find noget anderledes sexlegetøj

Der findes rigtig mange shops med sex-legetøj på nettet og de har i store træk fuldstændig de samme produkter. Det er de gængse størrelser i dildo og det er de samme brands og i overvejende grad ligger prisen også på stort set det samme.
Men der findes nogle sider på nettet, som alligevel skiller sig en del ud og en af dem, som man kan tage et kig på er siden sex-kino
Her finder du ikke blot et stort udvalg i de mere almindelige ting indenfor sexlegetøj, men du finder også et større udvalg indenfor mere kindy sexlegetøj, som fx udstyr til sm eller virkelig store dildoer. Mange af de andre shops reklamerer også med kæmpe dildoer, men her finder du nogle helt anderledes og for mange ekstreme dildoer i de helt store størrelser.

Hvis du derimod er på udkig efter udstyr til sm eller til bdsm, så kan findes der shops online, som forhandler sexlegetøj til de mere kinky sexlege.
Det kan fx være whitehead mund gags eller forskellige andre former for mere ekstremt sexlegetøj.
Hvis du skal have et rigtigt stort udvalg i forskelligt legetøj til de mere kinky sexlege, så tag et kig forbi hos Sinful, hvor der altid er rigtigt meget på hylderne.

Der findes dog også en del af de mere almindelige sexshops, som har udstyr til bdsm og sm.
Så hvis du er ude efter forskellige former for blindfold, masker eller andet udstyr, så prøv at tage et kig i de forskellige almindelige sexshops, hvor priserne oftest er lidt lavere end i fetishshops. Men det et kvaliteten så til gengæld også, skal man lige være opmærksom på.