Hold øje med kødet på grillen med et trådløst iGrill stegetermometer

Nu behøves du ikke længere selv at skulle stå og holde øje ude ved din grill hele tiden for at se, om dit kød har den rette temperatur, og om det har fået for meget eller for lidt. Ved at anvende iGrill, som er et trådløst stegetermometer, der giver dig mulighed for at se temperaturen på dit kød via. din apple-enhed, er det ikke længere et must, at du står ved grillen hele tiden for at holde øje med temperaturen på dit kød. Din iGrill fungerer nemlig trådløst, og det betyder i praksis, at du kan stå i en rækkevidde på op til 60 meter og stadigvæk kunne følge temperaturen på det kød, som du har til at ligge på grillen.

Grunden til at dette er smart, er, at du er i stand til at lave andre ting, mens du har kødet til at ligge på grillen og passe sig selv. Det muliggør blandt andet, at du enten kan være social og underholde dine gæster, eller du kan laver andre ting samtidig – eksempelvis skralde kartofler, ordne salat, sauce mm. i køkkenet.

Giv dit kød den perfekte farve ved hjælp af iGrill

Når man skal stege sit kød, så er det meget ofte, at det kan være svært at vide, hvornår ens kød har den rette farve. Dette gælder med flere forskellige typer af kød, og det er ikke alt kød, som skal have lige lang tid på grillen. Det er her, at du med fordel kan gøre brug af iGrill, som er et smart og anderledes stegetermometer, som har mange forskellige funktioner.

Udover iGrill har den funktion, at du kan se temperaturen på dit kød, så har du mulighed for at finde en række forskellige gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal stege dit kød, og du kan desuden få vist anbefalede gradetal ved de forskellige typer af kød, som du kan lægge på grillen. Der er gode tips og tricks at hente ved grilning af mange forskellige typer af kød, og du kan eksempelvis læse gode råd til hvordan du kan give din bøf den helt perfekte let rødlige farve.

Gode tips om kød på grill kan findes på din iGrill app

Din iGrill har du mulighed for at styre ved hjælp af din iGrill app, som kan give dig en række forskellige muligheder. Der er mange funktioner i iGrill-appen. Her har du nemlig både se temperaturer, finde opskrifter samt gode tips og tricks til, hvordan du skal gøre, når du skal grille. Der er desuden en række forskellige visningsmuligheder, som du frit kan vælge imellem. Kort og godt får du et nemt og brugervenligt interface med et væld af funktioner, som du absolut kan få stor glæde af, uanset hvilke typer af kød, som du vælger at komme på din grill.

Du kan på denne side finde et knivskarp iGrill tilbud, så du kan komme i gang med at grille.